torsdag den 28. februar 2013

Butterflies and flowers...


Hæklet sommerfugl

Mit nye projekt: Bordpynt til Milles navngivningsfest!

Jeg synes det er fantastisk, når man kan sætte et personligt præg på tingene. Jeg ville egentlig ønske, at jeg selv gjorde det noget mere - Få lavet flere kreative og hyggelige ting til hjemmet. Det bliver oftest til lidt hækling og strikning, da tiden ikke altid er til det helt vilde, når man har to børn i huset. Derfor gør det mig rigtig glad, når mine idéer rent faktisk bliver ført ud i livet. Heldigvis er jeg på barsel lige nu og har en datter der sover godt, så der produceres lidt mere end når jeg er på job! 

Jeg er typen, der har gang i mange projekter samtidig. Når jeg får en idé til et nyt projekt, går jeg i gang med det samme, men jeg gør det ikke nødvendigvis færdigt. Får jeg en ny idé i mellem tiden, hopper jeg oftest videre til det. Så jeg har altid noget jeg kan gå igang med, og nu er jeg så startet på et nyt projekt. Jeg har fundet hæklenålen frem og er gået i gang med at producere sommerfugle og blomster, som kan dekorere bordene til Milles navngivningsfest i april. 


Jeg har valgt et farvetema med en mørk lilla, en lys lilla, lime grøn og cerise. Servietter er selvfølgelig indkøbt, så det passer til de valgte farver ;) Så skal der bare købes balloner og kagepynt der kan passe ind i temaet. 


Jeg lægger opskriftene på blomster og sommerfugl, ind på min blog på et senere tidspunkt! 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar