mandag den 18. februar 2013

Find dit grønne punkt!

Kød er godt - Ja! Men grøntsager er bedre. De er både sunde og smager godt. Desuden er der alverdens måder, at tilberede og spise grøntsager på, så det bliver lidt mere delikat end den udkogte grøntsag, som de fleste kender alt for godt!


Thomas og jeg har set en del af DR's programserie om River Cottage - Og må jeg tilføje; De er fantastiske. I et af afsnittene beslutter Hugh Fearnley-Whittingtall sig til, at leve som vegetar i en længere periode. Thomas blev helt grebet af det og foreslog, at vi skulle spise vegetarisk mindst én gang om ugen - Og den var jeg med på! Det skal lige siges, at jeg foreslog Thomas det samme, for flere år siden, men det kunne der ikke være tale om. Han skulle have sit kød! Så hurra for River Cottage, der kan ændre min mands syn på kødløse retter.Jeg har aldrig selv været den store kødspiser. Jeg kan godt lide det og siger heller ikke nej til en god bøf, men jeg synes, at de mængder der bliver serveret og konsumeret, er for ekstreme. 


Derfor opfordrer jeg alle til, at tænke grønt - Bare én gang om ugen. Der findes mange skønne opskrifter, der ikke indeholder kød og jeg skal gerne lægger flere af dem på min blog :) 

3 kommentarer:

 1. Dejligt allerede at blive svinet i første blog post hehe. Jeg kan selvfølgelig overhovedet ikke genkende de rygter du forsøger at sprede om mit vegetar-liv ;)

  SvarSlet
 2. Hej søde! First of all: Skønt at kunne følge med i dit liv via din blog nu ;)
  Derudover kan jeg lige tilføje, at sådan er det med de fleste mænd... Eller måske kun dem fra Herning.... ;)
  Der skal helst gå noget tid fra man foreslår noget, til mændene pludselig får det vendt i hovedet til at det oprindeligt var deres idé - og så er de med på den ;)
  Heldigvis synes vi jo vores mænd er skønne! ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er jo noget specielt over mænd fra Herning. Er sikker på, at der er noget andet i deres drikkevand ;) Men som du skriver, så er de jo skønne :)

   Slet