mandag den 25. februar 2013

Restemad!


Restemad - Ja det lyder jo egentlig ikke af særlig meget, men det kan sagtens blive til et rigtig lækkert måltid. Vi er i gang med at rense ud i vores fryser, og i går havde vi taget rester fra juleanden op af fryseren. Den var stadig super mør og fyldt med god smag - Det var nu også en fantastisk and, min mand fik lavet der. 



Når vi nu var i gang med at rydde ud i fryseren, kunne vi ligeså godt få brugt rester fra køleskabet også. Det blev til lidt brune champignon, gulerødder, persillerod, squash, spinat og rødløg. Det hele kom vi i en wok og tilsatte lidt asiatisk inspireret dressing. Det var lavet på lidt chilisovs, soya, hvidvins eddike, æblecider eddike, sesamolie salt og lidt sukker.

Det ser ikke ud af meget på billedet, men det smagte bragende godt. Thomas fik det i et pitabrød. Jeg valgte bare at skære brødet i stave og spise ved siden af. 




1 kommentar:

  1. Al der skal til er ideer og lidt kreativitet - lyder lækkert søde ;)

    SvarSlet