fredag den 15. marts 2013

Flettet taske

Da jeg, for 3 år siden, gik på barsel med Tobias, faldt jeg over en opskrift på en flettet taske. Det måtte jeg bare prøve. Så der blev klippet og skåret papir i lange baner, hvorefter der blev foldet og sammensat til kæder/ringe af flettede led. Til sidst fik jeg syet alle ringene sammen og voila, et styks flettet taske var (næsten) færdig. Det var godt nok et kæmpe arbejde, og der er  gået mange timer med det. Men synes det er en sjov måde, at bruge og genbruge papir på. Nu er jeg så på barsel med den skønne Mille, så mon ikke jeg kan få syet en lynlås i, så jeg rent faktisk kan bruge tasken - Gerne til en Girls night out ;) Her er resultatet af det hårde slid indtil videre - Håber på, at jeg snart kan vise Jer en helt færdig taske... 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar