mandag den 11. marts 2013

Kids Deco!

Tobias er helt vild med Disney filmene Cars, med Lynet McQueen og Bumle. Så jeg fik den idé, at lave vinduesmaling til hans værelse. Det skulle selvfølgelig forestille, nogle af de biler fra filmene. Nu er jeg endelig blevet færdig. Har længe manglet at lave de sidste 2. Tobias synes det er vildt fedt - Woaw, hvor sejt mor... Og at gøre ham glad, er mit kald her i livet! Alt for min skønne dreng. 

Vinduesmaling er en super nem og dekorativ måde, at få lidt ekstra liv ind på børneværelset. Jeg har selvfølgelig også lavet til Milles værelse. Men da hun ikke selv kan fortælle, hvad hun interesserer sig for endnu, har jeg bare fundet lidt af hvert ;) Man kan lave lige hvad man vil. Jeg har fundet motiver på nettet, printet dem ud og tegnet ovenpå med vinduesmalingen. It doesn't get any easier ;) 

Her er det færdige resultat fra ungernes værelser. 
2 kommentarer: