søndag den 10. marts 2013

Ugler i mosen ;)

En skøn weekend sluttede med en dag i kreativitetens tegn. Tobias ville rigtig gerne lege med perler i morges og den var jeg helt sikkert med på. For mig er det lykken, at tilbringe tid sammen med mine unger. Skønt er det derfor, når den bette vil være kreativ med mig. Mille blev puttet ud i sin barnevogn, og vi fandt perler og perleplader frem. Thomas deltog også - Total familiehygge :) I LOVE IT! Så kunne det heller ikke være bedre, når nu vejret var gråt og trist her i Låsby. 

Tobias hoppede fra undervejs. Han fandt på en ny leg, inde på sit værelse. Så jeg måtte selv lave mit lille projekt færdig. Det blev til 4 ugler (lavet med MAXI perler fra Hama). Planen er, at de kan komme op at hænge på ungernes værelser. Synes selv de er ret søde og har en idé om, at få lavet en ugleuro med små ugler snarest. Så fortsættelse følger sikkert... :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar