søndag den 3. marts 2013

Verdens bedste brød!

Da Thomas kom og sagde: "Nu skal jeg bage verdens bedste brød, og det skal bages i en stegeso (Römer Topf)", tænkte jeg ja, ja, helt sikkert - Fik det vist også sagt højt. Jeg troede da bestemt ikke på, at et brød ville blive godt, bare fordi det blev bagt i en "gryde".

Men jeg må æde mine ord og erkende, til min store forbløffelse, at det bliver til et fantastisk brød, når det laves på denne måde. Det er lige før, at jeg kan hoppe med på bølgen og kalde det verdens bedste brød:-) Her er nogle billeder, fra sidste gang vi bagte dette fabelagtige brød. Jeg kan kun sige en ting: Prøv det. Det skal godt nok hæve i lang tid, men det er det værd. Der bruges så til gengæld næsten ingen tid på at blande og ælte selve dejen. 
Tryk på nedenstående link, for at få opskriften2 kommentarer:

  1. Yum yum ;) Min morfar har en støbejernsgryde som jeg må få - så snart jeg har den skal jeg også til at lave verdens bedste brød!!! :)

    SvarSlet
  2. Fedt søde. Du kan godt glæde dig. Vil lige tilføje, at det er, som alt andet brød, bedst samme dag det er bagt;) Møs til dig

    SvarSlet