søndag den 7. april 2013

Lørdag med kreatid, bryllupsdag og fødselsdagsfest!

Lørdag var på alle måder en fantastisk dag!

Vi var inviteret til 35 års fødselsdag, hvor der var dress code: Sort og rød... Oh oh! Sort var intet problem, men rød, se det var straks værre. Jeg har jo intet i mit klædeskab, der er rødt. What to do? Ingen havde sagt, at rød skulle være dominerende, så jeg fik den, hvis jeg selv skal sige det, geniale idé, at lave en rød hårbøjle. Jeg gik på loftet, fandt noget rødt silkebånd i den store julekasse, og snoede det om en tynd hårbøjle. Så fandt jeg hæklenålen frem og fik lavet to blomster i forskellige størrelser. Dem kunne jeg let trække på hårbøjlen og voila, en sød og rød hårbøjle blev til;-) Jeg blev derefter shinet op med krigsmaling i hovedet og knaldrød neglelak på fingrene. Dresscoden var dermed overholdt!


Her er det færdige resultat - Synes selv, at den blev ret sød.
Specielt når man tænker på, at jeg kun brugte et par timer på den.
 
Thomas ville ikke have en rød hårbøjle på - Go figure - Så han måtte en tur ind til byen og købe et rødt slips. Han samlede så min Mor op på vej hjem, som skulle passe de små. Med sig hjem, havde han en kæmpe og fantastisk flot buket blomster - Aaarrrwww han er sgu bare for dejlig, ham min mand;-) Anledningen var vores 3 års bryllupsdag, som vi jo fejrede sammen med vennerne til fødselsdagen. Det var super rart, at komme lidt ud af huset, uden at have to børn med bag i bilen. Og pasningen gik godt. Det var første gang, at Mille ikke skulle puttes af mig eller Thomas og hun skulle tilmed have modermælk af kop. Tøsen er jo mega glad for brystet og nægter, at tage en sutteflaske. Men det gik som sagt godt, så nu bestiller vi snart min kære Mor til pasning igen, så vi kan komme på en kærestetur - Bare os to;-)

Min flotte buket! Glad bliver man, når manden husker,
hvad der er ens yndlings blomster: Liljer:-)

Fødselsdagsfesten var super hyggelig. Vi fik set gode venner, som vi ikke lige ser hver dag. Snakken gik, musikken spillede, limbostangen blev fundet frem og vinpropperne røg - Sidstnævnte gjorde sig desværre ikke gældende for mig, da jeg skulle køre hjem. Sådan er det, at være ammende kvinde. Der må ofres lidt, med småbørn i familien. Men folk der kender mig godt ved, at det bestemt ikke behøver slukke mit festhumør:-) Jeg vender bare stærkt tilbage! Derudover fik vi det mest fantastiske mad, jeg længe har fået. Bao, som var fødselaren, er uddannet kok og hos ham spiser man altid godt. Jeg er ikke den store fiske spiser, men han formåede at lave retter med fisk, som jeg spiste med stor glæde. Vi fik i alt syv retter og en ganerenser ind i mellem, så vi spiste fra omkring kl. 18.00 til 24.00. Jeg vil her prøve at fortælle lidt om vores menu, med fare for, at jeg glemmer noget eller skriver noget, som ikke er helt korrekt. Men det var bare så godt, at det  jeg bare dele med Jer.

Første ret var en King crab salat på en bund af salturt og toppet med fennikel

Anden ret var lækker græskarsuppe med syltede græskar og dampet kullerfilet

Den tredje ret bestod af Bresaola (lufttørret okseinderlår) med en creme af flødeost, peberod og agurk. Dertil fik vi kinesiske spirer og pinjekerner

Fjerde ret var jomfruhummer og røget kammuslinger med rogn og tomatvinaigrette 

Myntegranité (ganerenser)

Femte ret var hovedretten som bestod af vagtler med puré af rodfrugter, dampede forårsløg, stegte blomkål, bagte rodfrugter og sweet potato i lag samt en demi glace

Den sjette ret var en præ dessert og helt fantastisk. Det var en rabarbersuppe med bagte rabarberstykker og citroncreme

Syvende og sidste ret var en chokoladebund med mandler og nougat. Ovenpå var der en chokolademousse og appelsingele. Dertil fik vi hjemmelavet jordbæris og jordbær

Mmmmmmmmm.... Tak for mad til Bao - Og tak for godt selskab til alle der var med til festen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar