søndag den 28. april 2013

Navngivning - What a day!

I går var en helt igennem fantastisk dag. Vi skulle holde fest for vores skønne pige, som har fået sit skønne navn! Selvom hun ikke blev døbt, skulle hun da ikke snydes for en fest, hvor familien kunne komme og hygge om hende. Festlighederne foregik i vores lille hjem, her i Låsby. Det var på mange måder super dejligt at vi var her hjemme. Vi havde alt hvad vi skulle bruge, lige ved hånden. Specielt alt det vi nu skal bruge til Mille. Hun er jo ved at være en stor pige, så grød og mos skal der til. Det var også et kæmpe plus at ungerne kunne lege både ude og inde, og så slap vi for at slæbe en masse legetøj med. Hyggeligt var det i hvert fald. Mille fik gode gaver, en masse opmærksomhed og vi fik fantastisk mad ud af huset fra Kokkens Fisk i Århus. Dagens menu bestod af:


Forretter
- Røget laks med peberrodscreme
- Italiensk pølse med drueagurk, artiskok hjerter og pesto
- Krebsehalesalat med æble
- Grøn salat med hvedekorn

Hovedretter
- Grillkøller af gris med BBQ
- Oksefilet
Rustik salat af bagte kolde grøntsager med marinade
- Ovnbagt grønt af kål og gulerødder
- Små ristede kartofler
- Hvidvins creme sauce

Til det hele fik vi super lækkert brød med smør.

Jeg kan varmt anbefale Kokkens Fisk, hvis du skal have mad ud af huset. Det var super veltillavet og smagte virkelig godt. Alle vores gæster var meget begejstrede - Selv min "gamle" Mormor proklamerede, at hun ikke havde fået så god mad ude fra, i flere år, ja vidst aldrig, nåede hun frem til. Og jeg vil give hende ret. Det er noget af det bedste diner transportable jeg har fået. Og der var rigeligt af den, så ingen gik sultne hjem. Vi var rigtig godt tilfredse:)

Ungerne fik stuen for sig selv. Her blev de spist af med pølsehorn, pizzasnegle, frugt og grøntsager. De hyggede rigtig, legede og så film. Skønt at opleve og lige i vores ånd! Det skulle være så afslappet og hyggeligt som muligt. Desserten stod jeg selv for - Sådan er det jo med en kvinde i huset, der elsker at bage og tilmed går på barsel. Det skal udnyttes. Vi fik tre forskellige slags cupcakes, samt cookies og lilla kys kager. 

Intet var overladt til tilfældighederne, så mine cupcakes matchede selvfølgelig det farvetema, som jeg havde valgt for festen. Mere eller mindre alt, blev holdt i lilla, limegrøn og pink. Jeg havde også fået hæklet en masse sommerfugle og blomster, som kunne dekorere bordene. Det gav et rigtig hyggeligt og smukt præg på de hvide duge. Så blev der også lige til mor-datter hårbånd! Kitsch og sødt på samme tid;) Noget skal man jo bruge garn og tid på! 


De lækreste cupcakes! 
Øverst er en brownie cupcake med chokolade-appelsin frosting. 
Midtfor er en gulerods cupcake med creamcheese frosting. 
Nederst er en banan cupcake med chokolade frosting.

De dekorative borde!

Så vi vil sige stort tak til vores skønne familie, fordi I var med til at skabe en dejlig dag for os og vores børn. Vi nød det og det håber vi også at I gjorde;)

Dagen i dag er gået med hygge, oprydning (som altid), leg og ballade. Min bror kom forbi og blev til restemad fra gårsdagens fest. Og min kære onkel og fætter svingede lige forbi, med en trailer jord til vores nye højbede. Tusinde tak Jan! Så nu glæder jeg mig til, at få fyldt dem op med lækre grøntsager og jordbær. Måske der kommer et blog post om det...?!? 


To hårdtarbejdende mænd;) 

1 kommentar:

  1. Hej søde! Skønt at I havde en god dag - den må jeg lige høre mere om mandag ;) Knus

    SvarSlet