tirsdag den 2. april 2013

Ugler i mosen - The sequel

Min skønne veninde viste mig, for noget tid siden, en opskrift på en uro med ugler, der var syet sammen ud af filt. Den var bare super sød og jeg elsker ugler - MEN! Mig + syning + filt = Katastrofe. Det skulle da ikke afholde mig i, at lave en ugle-uro. Så jeg gik i gang med noget, som jeg rent faktisk kan: Perler og hækling! Og nu er uroen så færdig - Den har fået sin plads på Milles værelse. 

Jeg er nu i fuld gang med én til Tobias - Han måtte jo bare have en, når nu Mille også fik. Den bliver bare med andet end ugler;) Han er i en fase lige nu, hvor spækhuggere og delfiner er et hit, så det må blive en "under the sea" udgave! Smider lige et billede ud, med det færdige resultat, når den tid er!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar