onsdag den 8. maj 2013

Ungernes taburetter - Nu med retro look

Så blev jeg færdig med endnu et projekt. Ungernes taburetter er nu malet og tapetseret. Godt nok skulle det have været med tapet fra småfolk, men det fungerede ikke helt... Måske fordi det var første gang jeg legede med tapetklister siden folkeskolen. Jeg husker det nu som noget mindre kompliceret - Jeg var nok knap så kritisk om egne evner dengang :) Men resultatet er jeg okay tilfreds med. Tobias mente, at den grønne var til Mille og så kunne han bruge den lilla. Vi blev så enige om, at det var okay at bruge dem begge! 

Taburetterne har jeg købt i Ikea. De er super gode, når Tobias skal have vasket hænder eller hjælper til i køkkenet. Tapet/papir har jeg købt hos www.papirogtapet.dk. Jeg faldt over denne side, under en søgning på uundværlige Google. Her er det muligt at købe tapet og papir i ark - Genialt når man ikke skal bruge ret meget og så er der et ret stort udvalg af fede motiver. Tag selv et kig forbi siden, hvis du har brug for mindre mængde tapet og papir!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar