tirsdag den 28. maj 2013

Have-hygge i dejligt selskab!

Søndag var en helt igennem fantastisk dag. Min skønne veninde og hendes dejlige datter, kom til hygge i haven hos os. Vejret var super dejligt, selvom det blæste lidt. Men vi kunne sidde ude og ungerne kunne rende rundt og lege. Tobias er to år ældre end Maja, men det betyder intet. Hun ser op til ham og han nyder, at blive set op til. Så der var gang i gyngerne og legehuset blev tømt for legesager - Lige som det skal være. Da aftensmaden var spist og Lil og Maja skulle hjem, sad Tobias i vinduet og råbte: "Hej hej lille skatter" i mens han vinkede. Aarrww, det er da ikke til at stå for. Måske der er en fremtidig svigerdatter i Maja??? Det ville kun glæde mig!

Eftermiddagskaffe med frugt og kage på terrassen

Havde lidt sjov med en udstikker i køkkenet. Vandmelon,
honningmelon og blåbær... Indbydende så det ud;)

Så er der gang i gyngerne - Whhiiiii


Lige en lille "hyldest" til min veninde:Lil er en af de mest fantastiske mennesker jeg kender. Hun er en af dem, der gør alle os andre til bedre mennesker. Jeg har kendt Lil siden jeg var omkring 3 år, hvor vi boede på sammen vej i Selling. Det er så 25 år siden nu - Oh My God! Måske vi skal fejre "sølvbryllup" i år? :) et rigtigt ægtepar kan man nu ikke kalde os, for vi har kun haft ét enkelt skænderi i løbet af de 25 år. Og det varede vidst ikke mere end 5 minutter! Nej vi ville hellere bruge tiden på, at lege med Barbie, gå lange ture, opfinde teater stykker, se Dirch Passer film, klæde os ud, gå catwalk, sætte hår, lave ulækre ansigtsmasker, spise bananasplit og, nå ja, så lige se lidt flere Dirch Passer film - Dem kan man ikke få nok af! 

Min mor fortalte mig forleden, at vi som små gik og sagde, at når vi blev gift og fik børn, så skulle vores børn lege sammen. Så varmer det ekstra meget, når man lige har haft så skøn en dag sammen, hvor ungerne har hygget sig i hinandens selskab. Det tror jeg ikke, at nogen havde troet ville ske. Altså lige udover Lil og jeg. Slet ikke når man tænker på, at vi flyttede til Århus da jeg var en 5-6 år. Men Lil og jeg holdt kontakten. Vi tog på weekend ved hinanden og talte i telefon, nogle gange ALT for længe, hvis du spørger vores forældre. Så da vi lærte at skrive, måtte vi ty til brevkommunikation ind i mellem. Det blev til flere sider om alt og intet - SÅ skønt. Det var måden, vores venskab bestod. Dét, og så en masse kærlighed til hinanden. Jeg har derfor ingen tvivl om, at Lil altid vil være en del af mit liv. Jeg holder uendelig meget af hende og hendes dejlige familie! 

Love you baby girl! My sister, not by blood, but by heart ;)1 kommentar:

  1. I love you! Friends by choice - Sisters by heart <3

    SvarSlet