søndag den 23. juni 2013

Kreativ med genbrug!

Hjemmelavet mad til børn er godt - Ingen tvivl om det! Jeg laver gerne mad fra bunden til mine unger, men ind i mellem er det nu også rart, at springe over hvor gærdet er lavest. Jeg ser mig derfor ikke fri for, at have købt lidt frugtmos og andet mad på glas til Mille-pigen. Det er der vidst ingen børn der tager skade af - Mine har i hvert fald ikke :) 

En dag, hvor jeg stod og vaskede et glas op (fordi de skal være rene inden man kommer dem i vores skraldespand), tænkte jeg på, om man da ikke kan bruge dem til et eller andet, i stedet for at smide dem ud. Og pling, ny idé poppede op. Jeg havde set for nogle år siden, at de blev brugt til fyrfadsstager hængende i et træ. Det var til en venindes bryllup og det var super sødt og vildt romantisk. Men da vi ikke har nogle træer i haven, måtte jeg ty til noget andet. Så jeg fandt min elskede hæklenål frem - Lige for én gangs skyld - Og så fik jeg kreeret disse fyrfadsstager til hylden i stuen. Jeg har stadig glas i skabet, der venter på, at få en "frakke" på, så vi kan få skabt en hyggelig atmosfære i vores lille hjem - Specielt til de mørke og kolde vinteraftener, som altid kommer før vi ved af det. Lige ny nyder vi stadig de lyse aftener og de må derfor nøjes med at stå til pynt lidt endnu! 


Hæklet fyrfadsstager! Designet er efter fri fantasi og jeg har derfor ikke lagt en DIY ud på bloggen :)
2 kommentarer:

  1. Lige så kreativ som altid - ser super godt ud søde! De kan måske også bruges på børnenes værelser - hvis de hænger højt nok! :)

    SvarSlet
  2. Tak smukke! Det kan de helt sikkert - God idé. Hvis du vil ha' til Jer eller majses værelse, siger du bare til. Du ved jeg altid gerne giver ud af kreationer. Det kan laves lige som du vil ;) Kys til dig søde

    SvarSlet