onsdag den 17. juli 2013

Så går "syerskerne" i gang!

Så er det i dag det går løs - Min skønne veninde kommer med symaskinen under armen og så skal vi dælme lære at sy. To nybegyndere med maskiner, de endnu ikke har afprøvet - Er spændt på om der bliver produceret noget eller om tiden går med, at finde ud af symaskinen?!? Hyggeligt bliver det i hvert fald, det er sikkert og vidst:) Jeg har kun fået købt lidt stof til ungerne, men håber på at få købt noget mere, så jeg kan få lavet nogle puder til stuen. Nu må vi se, hvad det kan blive til! Stay tuned...


Min "stofbunke" - Lidt fra Katvig, Småfolk, Night & Day og Panduro Hobby


Vi skal da også lige have lidt lækkert i mens vi hiver os i håret over vores håndarbejde:) Tobias og jeg har i dagens anledning bagt cookies. Det er altid skønt med en lille hjælper i køkkenet og jeg trækker ham med, hver gang jeg kan komme til det! Disse cookies er en ny variant jeg har afprøvet. Foruden grundopskriften (som kommer ind på bloggen senere) har jeg kommet stødt ingefær i, kanel, vanilje, limeskal og limesaft samt lidt hakkede nødder. De er ikke helt så gode som jeg havde håbet, men ned ryger de stadig;) Tobias er vild med dem så helt skidt er det ikke. Venter spændt på hvad de andre siger til dem! 


Velbekomme!

2 kommentarer:

  1. Yes yes yes - er SÅ klar! ;) Har da også alm. sytråd og synål med hvis det andet må opgives, haha! Ej noget må så to klog hoveder vel kunne bikse sammen! Bliver dejligt at se dig, manden og ungerne ;)

    SvarSlet
  2. Det gik sgu da helt godt - Også selvom at der ikke kom sting i dit projekt. Det gør der helt sikkert næste gang;) Vi må snart finde en ny sy-date... Og så skal vi have noget bedre end de cookies vi fik lavet igår. Ikke noget hit :( Så ved jeg det! Det var super dejligt at se dig skønne. Kys til dig og dine!

    SvarSlet