søndag den 19. januar 2014

Kan du gætte hvem jeg er?

For jeg har fået maske på, misk, mask, maske på. Kan du gætte hvem jeg er? 

I dag ville Tobias gerne tegne og klippe. Så jeg fandt vores lille kreative kasse frem, hvor vi har en masse sjove ting i. Det er med at gribe chancen for kreativitet med sine unger, når den byder sig - Jeg nyder det i hvert fald. Tobias har et par masker på værelset, som han egentlig synes er lidt sjovt at rende rundt med. Så jeg gik på verdens bedste søgemaskine, Google, og fandt skabeloner til forskellige masker. Men øv, øv - Vi havde ikke noget karton. Pyt med det. Jeg fandt papir i forskellige farver, tuscher, lim, sakse og elastik. Vi foldede papiret og limede det godt sammen. Så lå det og tørrede lidt under pres, i mens vi (jeg) klippede skabelonerne ud. Tobias havde tegnet firkanter og cirkler på et stykke papir, som han så øvede sig, at klippe efter. Det er jo lidt svært, det der med at klippe. Øvelse gør mester, så han klør på! Så tegnede vi efter skabelonerne på det sammenlimede papir, og fik lavet de fineste masker. Tobias klippede også selv en maske ud - Mega sejt. Gæt selv hvilken? :)

Hjemmelavede masker - Et hit her i hjemmet!

Tobias var glad for sine nye masker og han skulle helt klart være Spiderman - Så han havde masken på i mens vi kørte forbi Morfar og var nede og handle!!! Tossede dreng :)

1 kommentar:

  1. Skønne indlæg søde! Er helt vildt med dine masker - dem vil jeg også prøve at lave en dag med majsen ;)

    SvarSlet